Showtime

Showtime Programma

Onze  showtime programma’s zijn op maat gemaakt waardoor jij in staat bent om je beste resultaat ooit te behalen! Door de juiste educatie over training, voeding en rust zul je voor, tijdens en na het programma in staat zijn om te genieten van elk moment. Een sterk lichaam en een sterke geest dat is showtime.

Onze trainingen:
Onze trainingen zijn zeer gevarieerd en daarmee onderscheidend. Zo wissel je een zware krachttraining af met mobiliteit en yoga oefeningen en is er na een intense (kick)bokssessie ruimte voor meditatie zodat je hartslag weer tot rust kan komen.

Seminar/ testen & metingen:
Alvorens wij met het showtime programma starten zal er een seminar plaatsvinden waarin wij uitleg geven over het programma. Door deze kennisoverdracht zal je nog gerichter aan het programma kunnen deelnemen.

Coaching via onze mobiele app over voeding, training & rust (24/7)
Via onze app heb je de mogelijkheid tot online coaching. Dit kan gaan over voeding (door voedingsdeskundige Richelle), training of andere vragen die van invloed zijn op jouw prestatie.

Vervolgprogramma/open gym
De opties voor de vervolgprogramma’s worden tijdens week 3 met iedereen besproken. De open gym is toegangkelijk nadat je 1 showtime programma hebt afgerond. In de open gym heb je unlimited toegang tot onze lessen; kettlebell training, circuits, bokszaktraining, mobiliteit en yoga.

 

Wil je meer informatie over ons speciale Showtime Programma? Neem dan snel contact met ons op.